Фреймова семантика субстантивних композитів - Рись, Лариса Федорівна; Rys, L. F. (Волинський державний унівеситет імені Лесі Українки, 2007)
У статті досліджуються концептуальні основи семантики субстантивних композитів німецької мови, здійснюється їх фреймовий аналіз та моделювання їхньої семантики на основі базових фреймових структур. The article deals with the conceptual bases of semantics of noun compounds in German, their semantics is analyzed and modelled on the basis of basic frame structures
Frame semantics of noun compounds
Keywords: композит; compound word; субстантивний композит; noun compound; фрейм; frame; фреймова структура; frame structure