Використання платформи MOODL в освітньому процесі закладів вищої освіти - Мандрик, Ірина Петрівна (ГО “Наукова спільнота”, 2024)
Розглянуто особливості використання платформи MOODL в освітньому процесі закладів вищої освіти
Keywords: освітній процес; заклади вищої освіти; платформа MOODL