Податкові системи країн Азії: навчальний посібник - Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola Ivanovych; Ліповська-Маковецька, Наталія Іванівна; Lipovska-Makovetska, Nataliia Ivanivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Аналізуються особливості податкових систем країн Азії, зокрема й країн з ісламською моделлю економіки. Значна увага у посібнику приділена також висвітленню специфіки податкових систем офшорних юрисдикцій Азії. Для студентів економічних спеціальностей, які вивчають курси "Фінанси зарубіжних країн", "Податки зарубіжних країн", "Міжнародні фінанси", "Міжнародне оподаткування", "Фінансовий моніторинг" та відповідні спецкурси, а також для студентів-міжнародників, які вивчають економіку окремих країн Азії.
Keywords: Податкова система КНР; Податкова система Індії; Податкова система Японії; Податкова система Республіки Кореї; Податкова система Пакистану; Податкова система Туреччини