Генетика з основами селекції - Зінченко, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Видання уміщує методичні рекомендації для виконання практичних робіт та засвоєння програмового матеріалу з курсу «Генетика з основами селекції» для студентів біологічних факультетів. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки студентів бакалаврів денної і заочної форми навчання галузі знань 01 «Освіта/педагогіка», спеціальність 014 Середня освіта (Природничі науки), за освітньою програмою Середня освіта. Природничі науки.
Keywords: генетика; селекція; методичні рекомендації; 575 (072)