Інформаційні технології управління проектами : метод. вказівки до виконан. курсового проекту - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичні вказівки містять рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Інформаційні технології управління проектами». Рекомендовано студентам п’ятого курсу спеціальності 8.18010013 «Управління проектами».
Keywords: інформаційні технології; information technologies; управління проектами; project management