Специфіка діяльності творчо-мистецької лабораторії в освітньому закладі ХХІ століття - Чернецька, Наталія Григорівна; Chernetska, Nataliia H. (Київський національний університет культури і мистецтв, 2015)
У статті досліджено діяльність творчо-мистецької лабораторії кафедри музичних інструментів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, розглянуто основні аспекти її роботи: концертне виконавство, створення нового ансамблевого бандурного репертуару, видання нотної літератури, популяризація бандурного мистецтва тощо. The article deals with the activity of creative-artistic laboratory at the department of musical instruments in the East-European Lessya Ukrainka university. The basic aspects of its work are considered: concert performance, creation of a new ensemble bandura repertoire, edition of musical literature, popularization of bandura art and so on.
The specificity of the activity of creative-artistic laboratory within an educational establishment of the XXI-st century
Keywords: національна культура; бандурне мистецтво; творча робота; концертне виконавство; бандурний репертуар; national culture; bandura art; creative work; concert performance; bandura repertoire