Транскордонна співпраця Бельгії в гуманітарній сфері в рамках програми Interreg IV - Мишляєв, Т. Ю.; Myshliaiev, T. Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У роботі розглядаються особливості участі регіонів Бельгії у транскордонному співробітництві в гуманітарній сфері. Досліджено головні аспекти співпраці в рамках проекту COSANTRAN. Проаналізовано специфіку проекту Університет Великого Регіону.

Tthe features of participation of Belgian regions in cross-border cooperation in humanitarian sphere are examined. The basic aspects of cooperation within the project COSANTRAN are investigated. The specific character of the project University of the Greater Region is analyzed.
Cross-border cooperation between regions of Belgium in the humanitarian sphere within the programme Interreg IV
Робота виконана на кафедрі міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: стратегія розвитку ЄС 2020; регіональна політика; транскордонний регіон; Interreg IV; EU growth strategy 2020; regional policy; crossborder region; Interreg IV