Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У Збірнику представлено Матеріали виступів учасників Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації». Матеріали подано в авторській редакції.
Keywords: 373.2(082)