Аналіз проблем використання нових інформаційних технологій студентами у навчальній та професійній діяльності - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Изд-во "Цифровая типография", 2013)
У статті проаналізовано проблематику використання нових інформаційних технологій (НІТ) у освіті. Проведено дослідження використання програмних і технічних засобів НІТ, які використовують студенти у власній навчальній та професійній діяльності. Визначено основні проблеми використання НІТ і розроблено їх класифікацію. Проведено статистичний аналіз використання програмно-технічних засобів та пріоритетність проблем використання НІТ студентами (на прикладі студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки).
The analysis the problems of the use of new information technologies by students in educational and professional activity
Виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: нові інформаційні технології; НІТ; програмно-технічні засоби навчання; technology; teaching; program facilities and hardwares of teaching