Екологічна експертиза : конспект лекцій - Караїм, Ольга Анатоліївна; Karaim, Olha A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У виданні викладені основні положення, поняття та завдання екологічної експертизи. Висвітлено специфіку проведення екологічної експертизи в Україні. Конспект лекцій призначений для підготовки студентів напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
Keywords: Екологічна експертиза