Науково-аналітична практика: методичні вказівки до написання звіту про проходження науково-аналітичної практики - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana M.; Волинець, Ірина Григорівна; Volynets, Iryna H.; Громко, Лілія Сергіївна; Hromko, Liliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні вказівки до написання звіту про проходження науково-аналітичної практики містять мету та завдання практики та питання, які повинен опанувати студент за конкретними даними суб’єкта господарювання, на якому він проходить практику; коротку характеристику змісту та структури звіту з практики і вимоги до його оформлення. Рекомендовано студентам 5 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю».
Scientific and analytical practice: methodical instructions for writing a report on the passing of scientific and analytical practice
Keywords: науково-аналітична практика; менеджмент; управління інноваційною діяльністю