Розважальний формат реальної та ретрансльованої ЗМІ політичної діяльності - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O.M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Здійснено ретроспективний аналіз реальних політичних подій та їх медіаінтерпретацій в аспекті дослідження розважальності політичного дискурсу. We have analyzed real political events and their interpretation by Mass Media, studied the entertaining properties of policy.
The entertaining format of real policy and of the policy showed by Mass Media
Keywords: політика; видовище; сміх; сенсація; шоу; policy; show; laughter; sensation