Роль соціальної відповідальності підприємництва у розвитку регіону - Дудка, Олександр Олександрович; Dudka, Oleksandr O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
В статті розкриваються основні принципи поняття соціальної відповідальності підприємництва. Розкрито питання виникнення поняття. Головну увагу зосереджено на ролі соціальної відповідальності підприємництва в розвитку регіону країни.

Main principles of enterprise's social responsibility are achieved in this article. Question of concept emergence solved. Main attention paid to role of enterprise's social responsibility in development of the region.
Keywords: підприємництво; entrepreneurship; регіон; region; соціальна відповідальність; social responsibility