Методичні рекомендації до виконання магістерської роботи студентами спеціальності 8.04010606 «Заповідна справа» - Караїм, Ольга Анатоліївна; Лавринюк, Зоряна Володимирівна; Гулай, Любомир Дмитрович (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У виданні подано загальні вимоги та структуру магістерської роботи, методичні вказівки до виконання її основних розділів та оформлення, організацію підготовки та порядок захисту. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів спеціальності 8.04010606 «Заповідна справа».
Keywords: Магістерська робота; Заповідна справа