Німецька мова за професійним спрямуванням : силабус загального освітнього компонента - Лавриненко, Олександр Леонідович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус загального освітнього компонента «Німецька мова за професійним спрямуванням» підготовки першого освітнього рівня (бакалавра), галузі знань 01-Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 – Середня освіта Фізична культура, за освітньо-професійною програмою Середня освіта Фізична культура.
Keywords: спорт; здоров'я; викладання іноземної мови