Комплексне проектування: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма складена для підготовки студентів кафедри образотворчого мистецтва, які вивчають основи конструювання та дизайн житлового та громадського середовища з врахуванням специфічних та нормативних вимог, зумовлених особливостями архітектурного проектування. The program is designed for students of the department fine arts studying the foundations of design and design of residential and community environment, taking into account specific and regulatory requirements due to the features of architectural design.
Рецензент: Лесик Олександр Володимирович, завідувач кафедри образотворчого мистецтва, доктор архітектури, професор.
Keywords: робоча програма; work program; навчальна дисципліна; academic discipline; Комплексне проектування; Comprehensive design