Підготовка майбутніх викладачів до використання інноваційної технології Smart в освітньому процесі закладів вищої освіти - Бартків, Оксана Степанівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розкрито смпецифіку використання Smart-технології, враховуючи такі три основні ідеї: 1. Мобільний доступ. Необхідно забезпечити можливість отримання всіх видів цифрових послуг у будь-якому місці світу, при цьому дані сервіси повинні бути спрямовані на кожного користувача індивідуально. 2. Створення нових знань. Особистість не зможе розвиватися без постійного здобуття нових знань. 3. Створення Smart-оточення. Середовище Smart дозволяє стимулювати появу окремих технологічних розробок, які можуть вийти на рівень, коли інформаційно-технологічне середовище близьке до природного інтелекту і є однією з основних ідей, на яких базується ідея «розумної» економіки
Keywords: Професійна підготовка; майбутні викладачі; інноваційні технологоія; начання Smart; педагогіка вищої школи; Педагогіка вищої школи