Трудове право : термінологічний словник - Якушев, Ігор Михайлович; Старчук, Оксана Володимирівна; Чубоха, Надія Федорівна; Мациборська, Олена Маноліївна (Вежа-Друк, 2024)
Термінологічний словник підготовлено на основі узагальнення та систематизації термінів і понять зі сфери трудових відносин, зайнятості, соціального діалогу, матеріальної відповідальності, трудових спорів тощо, що належать до предмету трудового права. У словник увійшли терміни, які містяться у відповідних міжнародних юридичних документах (конвенціях МОП), національному законодавстві, науковій, довідково-інформаційній та навчальній літературі. Видання призначене для викладачів та студентів, аспірантів, докторантів, юристів-практиків. Термінологічний словник може бути корисним для роботодавців, працівників, профспілкових органів та всіх зацікавлених у знаннях трудового законодавства.
Keywords: трудове право; 349.2 (477) (03)