Англомовний копірайтинг: силабус вибіркової навчальної дисципліни - Слащук, Алла Андріївна (My University, 2020)
Що є рушійною силою для людини? Звичайно ж слово! Сучасні маркетологи, рекламісти, копірайтери та менеджери це знають і тому активно практикуються у майстерності писати тексти, слогани, які «заманюють» покупців прийти і купити товар. Курс «Англомовний копірайтинг» створений для того, щоб «розбудити» ваш інтерес до писемної творчості, креативності та ідейності. Копірайтинг – це мистецтво написання текстів, рушійна сила торгівлі та просунення бренду. Англомовний копірайтинг – це не просто письмо, а ціла наука, яка містить низку правил які ми і будемо обговорювати. Ми не гарантуємо, що ви відразу опануєте це мистецтво, але, пройшовши цей курс, ви точно зрозумієте чи є у вас схильність до творення рекламних слоганів, текстів та опису брендів. Ви дізнаєтеся секрети «пікапу» покупця; ви зрозумієте як пишуться тексти, що продаються; врешті, ви добре потренуєтеся писати англійською мовою і зможете досхочу обговорювати свої ідеї та «творіння».
Існує міф: для того, щоб створювати тексти які продаються, потрібно бути копірайтером. Останні мають свій міф: щоб написати хороший текст, потрібно бути творчим, кмітливим, вдало підбирати слова і мати свій стиль. Тут ви навчитесь бачити що писати, щоб продати. Ви побачите зв’язок між текстом, продажами та англійською мовою. Отримані знання не лише покращать ваші презентації, пости та мовлення, але й зможуть стати трампліном для подальшої кар’єри у сфері бізнесу.
Keywords: переклад; копірайтинг; креативний текст; бренд; слоган; креативне мислення