Жанрово-стилістичний дискурс “Двох хорів rustico” Віктора Тиможинського - Коменда, Ольга Іванівна (Рівненський державний гуманітарний університет, 2009)
У статті запропоновано дискурсивний аналіз “Двох хорів rustico”, В. Тиможинського, за допомогою якого виявляється полісемантична оригінальність циклу, здобута шляхом взаємодії жанрово-стилістичних властивостей мотету, мадригалу, хорового концерту, містерії, сценічної кантати, хорової фуги та симфонії. In the clause is offered the discourser analysis of “Two choruses rustico” by V. Tymozynsky. In opinion of the author the polysemantic originality of a cycle is by result of interaction of genres and stylistic features of a motet, a madrigal, a choral concert, a mysteries, a scenic cantata, a fuga and symphony.
Genres and stylistic discourse of “Two choruses rustico” by V.Tymozynsky
Keywords: жанрово-стилістичний дискурс; інтонаційний сегмент; варіантність; поліфонічність; genres and stylistic discourse; intonational segment; a variant development; a polyphonically statement