Наука на службі молодіжної політики ЄС - Найдич, Марина Анатоліївна; Najdych, M. A. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
Проаналізовано значення наукових досліджень для молодіжної політики Європейського Союзу, з’ясовано, які організації займаються збором та аналізом даних, що стосуються молодіжних питань.
Keywords: наукові дослідження; молодіжна політика ЄС; інституції наукові