Фінансове й обліково-аналітичне забезпечення управлінських рішень та оцінювання ризиків: метод. вказівки до практ. занять - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Вежа-Друк, 2023)
Наведено структуру освітнього компонента «Фінансове й обліково-аналітичне забезпечення управлінських рішень та оцінювання ризиків», теми та методичні рекомендації до практичних занять і список рекомендованої літератури. Видання призначене для практичних занять.
Рекомендовано студентам першого курсу магістратури, спеціальності 051 Економіка, освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів; спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій; спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньо-професійної програми Економіка підприємства.
Keywords: управлінські рішення; аналітичне забезпечення; оцінювання ризику; 657.1:005.311.6]:330.131.7-044.3(076)