Рекламний текст у сучасних лінгвістичних дослідженнях - Горожанов, Юрій; Horozhanow, Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано стан дослідження рекламного тексту в працях і зарубіжних, і українських мовознавців, зʼясовано основні проблеми, які цікавлять науковців сьогодні. Зроблено висновок, що український рекламний текст малодосліджений та потребує комплексного вивчення.
Advertising Text in Modern Linguistic Studies
Keywords: реклама; рекламний текст; український рекламний текст; лінгвістичні маніпулятивні засоби