Пропедевтична практика (психолога-стажиста) : програма - Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Пропедевтична практика спрямована на уміння здійснювати підбір психодіагностичного інструментарію, необхідного для проведення психологічного дослідження; проводити психологічні обстеження, передбачені програмою практики; здійснювати обробку результатів дослідження і їх аналіз; узагальнювати та обґрунтовувати результати матеріалів практики.
Keywords: спостереження; експеримент