Second year student’s workbook (Individual and Independent work in professional English) for Law students. Навчально-методичні рекомендації у вигляді робочого зошита для індивідуальної та самостійної роботи з нормативного освітнього компонента «Іноземна мова» для здобувачів освіти IІ курсу юридичного факультету ОКР Бакалавр, галузі знань 08 Право, спеціальності 081 Право, за освітньо-професійною програмою Право, денної та заочної форми навчання - Яцишин, Наталія Пилипівна; Гусак, Людмила Євгенівна (My University, 2023)
Навчально-методичні рекомендації у вигляді робочого зошита призначені для виконання самостійної та індивідуальної роботи студентами-право¬знав¬цями, орієнтовані на забезпечення здобувачів освіти необхідним матеріалом для такого виду робіт відповідно до кредитно-модульної системи навчання та Силабусу. З метою оптимізації навчального процесу та ефективного використання часу, відведеного на вивчення нормативного освітнього компонента, а також особливо в умовах дистанційного та змішаного навчання, пропоновані завдання можна виконувати відразу у робочому зошиті.Видання призначається також для магістрів, аспірантів, вчителів середніх загальноосвітніх шкіл, учнів старших класів, а також для тих, хто самостійно вивчає англійську мову та цікавиться правознавством.
ВСТУП
ЗАВДАННЯ ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ
Опрацювати індивідуальні роботи № 1, № 2, № 3
Individual Work №1
Keywords: іноземна мова; Student’s workbook; освітній компонент; право; робочий зошит; індивідуальна робота; самостійна робота; іноземна мова (за професійним спрямуванням); англійська мова; 81'243:378.091.31.041(072)