Планування та прогнозування даних у Microsoft Excel (ОПП Менеджмент 2023, заочна форма) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Планування та прогнозування даних у Microsoft Excel» належить до циклу вибіркових дисциплін, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо використання Microsoft Excel для планування та прогнозування даних у галузі знань.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи спеціальних знань і професійних компетентностей щодо планування та прогнозування даних у Microsoft Excel. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти з особливостями використання Microsoft Excel для планування та прогнозування даних у галузі знань; виробити практичні навички оброблення даних у галузі знань за допомогою програми Microsoft Excel.
Keywords: планування; прогнозування; Microsoft Excel