Особливості функціонування синтаксичних засобів когезії (на матеріалі французької мови) - Станіслав, Ольга Вадимівна; Stanislav, Olha V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено синтаксичним засобам когезії, які забезпечують змістову цілісність, структурну завершеність й адекватну інтерпретацію надфразової єдності. На матеріалі французької мови проаналізовано особливості функціонування, основні типи та засоби синтаксичної когезії. The article highlights the syntactic means of cohesion due to which the coherence, the structural unity and the proper interpretation of the text are achieved. The main types and means of the syntactic cohesion, their peculiarities of functioning are analyzed in modern French.
Peculiarities of the Functioning of the Syntactic Means of Cohesion (on the Basis of French Language)
Keywords: синтаксис сучасної французької мови; syntactic means of modern French; синтаксичні засоби когезії; syntactic means of cohesion; когезія; cohesion