Шляхи вдосконалення організації обліку оплати праці на підприємстві - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статі здійснено аналіз обліку оплати праці на підприємстві, визначено шляхи її вдосконалення. In the floor a realizable analysis of account of payment of labour is on an enterprise, certain ways of its perfection.
Ways of Perfection of Organization of Account of Payment of Labour Are on an Enterprise
Роботу виконано на кафедрі обліку і аудиту ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: облік; оплата праці; заробітна плата; account; payment of labour; ettlings