Періодизація процесу становлення та розвитку сучасної кримінально-виконавчої політики України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (ТОВ "Гарантія", 2008)
Мета даної статті, зважаючи на значний науково-практичний інтерес становлення сучасної кримінально-виконавчої політики України, більш детально проаналізувати останній етап, запропонувавши власну умовну періодизацію цього процесу і акцентуючи увагу на важливіших державних рішеннях поступового перетворення кримінально-виконавчого закону в реальний механізм охорони і захисту прав і свобод фізичних та юридичних осіб, суспільства і держави, в цілому.
Keywords: кримінально-виконавча політика України; періодизація; реформування