Спеціальний музичний інструмент: Глен Міллер. Чотири п’єси з музики до кінофільму «Серенада сонячної долини». Блюз : методичні рекомендації для самостійної роботи з курсів «Спеціальний музичний інструмент», «Методика викладання гри на музичному інструменті» - Кучерук, Володимир Феофілович; Шиманський, Петро Йосипович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У запропонованих методичних матеріалах висвітлено творчий шлях відомого американського тромбоніста, композитора, керівника джазового оркестру Гленна Міллера. Охарактеризовано один із стилів джазу блюз, запропоновані методичні поради щодо виконання на баяні музичного твору композитора «Блюз» (на основі наданих нот). Методичні рекомендації рекомендовані студентам вищих навчальних закладів напряму “Музичне мистецтво” для курсів «Спеціальний музичний інструмент» та «Методика викладання гри на музичному інструменті», а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв для самостійної роботи.
Keywords: музичний інструмент; блюз; Гленн Міллер; Серенада сонячної долини; баян; оркестр; джаз; акордова структура