Цілі функції та нескінченні добутки (спецкурс) - Коренков, Микола Євгенович; Головенко, Ірина Петрівна; Korenkov, Mykola Ye.; Holovenko, Iryna P. (Волинська обласна друкарня, 2008)
В цьому спецкурсі розглянуто теорію числових та функціональних нескінченних добутків (їх збіжність, зв’язок з рядами, рівномірну збіжність), досліджено питання про оцінку канонічного добутку Вейєрштрасса, на основі чого вказано зв’язок між характеристиками його росту та верхньою щільністю послідовності його нулів. (In this special course considers the theory of numerical and functional infinite products (their convergence, relationship with series, uniform convergence). In this textbook investigated the question of estimation of Weierstrass canonical product, based on which features are the link between growth and its upper density of the sequence of its zeros.)
Keywords: нескінченні добутки; infinite products; ціла функція; entire function