Аналіз та моделювання транскордонного співробітництва міських поселень регіону - Павліха, Наталія Володимирівна; Корнелюк, Ольга Антонівна (My University, 2019)
У статті розглянуто підходи до визначення рівня транскордонного співробітництва міських поселень, для чого запропоновано здійснювати обрахунок інтегрального індексу. Здійснено моделювання активізації транскордонного співробітництва міських поселень. Побудова моделі транскордонного співробітництва міських поселень дає змогу розробити стратегічні напрями його активізації.
Keywords: транскордонне співробітництво; міське поселення; інтегральний індекс рівня транскордонного співробітництва; моделювання активізації транскордонного співробітництва; 339.92:911.37