Онтологія компетентнісного підходу у фізкультурній освіті студентів вищих навчальних закладів - Завидівська, Н.; Zavydivska, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті окреслено основні аспекти проблеми обґрунтування онтологічних засад компетентнісного підходу у фізкультурній освіті студентів вищих навчальних закладів, виявлено основні закономірності й принципи процесу навчання здоров’ю на основі онтологічної концепції The basic aspects of the problem of grounding of ontological principles of competence approach in athletic education of students of higher educational establishments are outlined in the article. The essential rules and principles of the process of health teaching on the basis of ontology conception are revealed.
The Ontology of Competence Approach Athletic Education of Students of Higher Educational Establishments
Keywords: онтологія; компетентнісний підхід; навчання здоров’ю; система фізкультурної освіти; студенти вищих навчальних закладів; ontology; competence approach; health teaching; system of athletic education; students of higher educational establishments