Сценарне планування як базовий етап процесу забезпечення статегічної гнучкості підприємства - Бистров, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено сценарне планування як базовий етап процесу забезпечення статегічної гнучкості підприємства
Scenario planning as a basic step in the process of providing strategic enterprise flexibility
Keywords: сценарне планування; стратегічна гнучкість