Нові підходи до оцінки земельних ресурсів - Стрішенець, Олена Миколаївна; Панівська, Ольга Вікторівна; Іванашко, І. С.; Strishenets, Olena M.; Panivska, Olha V.; Ivanashko, I. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Реалізація права власності на землю певною мірою може бути забезпечена лише за наявності оцінки земельної ділянки, що перебуває у власності чи користуванні, включаючи оренду громадянами та юридичними особами, державою.
Keywords: Оцінка землі; земельні ресурси