Особливості регіонального походження народних депутатів України VII скликання - Горбачук, М. С.; Horbachuk, M. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Зібрано та проаналізовано статистичні дані про місце проживання народних депутатів України VII скликання на момент набуття ними повноважень, згідно з інформацією офіційного веб-порталу Верховної Ради України. Задля наглядності дані порівняно з аналогічною статистикою за попередній період, щоб продемонструвати зміни у територіальному походженні народних депутатів, що відбулися за VII скликання українського парламенту.

Collected and analyzed statistics on residence people’s deputies of Ukraine VII convocation at the moment of their duties, according to the official website of the Verkhovna Rada of Ukraine. Data are compared with similar statistics from the previous period, to demonstrate changes in the territorial origin people’s deputies, held by VII convocation Ukrainian parliament.
Features Regional Origin People's Deputies of Ukraine VII Convocation
Keywords: народний депутат; політична партія; регіональне походження; people’s deputy; political party; regional origin