Оцінка конкурентоспроможності регіональних ринків житлової нерухомості України - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
В монографії висвітлено теоретичні та практичні аспекти щодо регулювання конкурентних відносин на регіональних ринках житлової нерухомості. Досліджено особливості становлення та функціонування регіональних ринків житла, а також оцінено рівень їх конкурентної спроможності. З’ясовано ступінь монополізації первинного житлового ринку в регіонах країни. Видання рекомендоване науковцям, аспірантам, здобувачам та студентам. Монографія буде цікава та корисна підприємцям, менеджерам, маркетологам та фахівцям з регіонального розвитку житлового ринку.
Keywords: нерухомість; житло; регіон; житловий ринок; житловий фонд; оцінка конкурентоспроможності; конкурентоспроможність житла