Історія первісних спільнот та стародавніх цивілізацій Азії та Африки - Білик, Вікторія Андріївна (My University, 2025)
У виданні вміщено силабус освітнього компонента «Історія первісних спільнот та стародавніх цивілізацій Азії та Африки», складений відповідно до планів факультету історії, політології та національної безпеки Волинського національного університету імені Лесі Українки з напряму підготовки «Історія», кваліфікаційний рівень «Бакалавр»; теми і плани практичних занять, основні терміни, методичні рекомендації здобувачам освіти для підготовки до семінарських занять, перелік тем для самостійного опрацювання, контрольних питань та перелік основної і допоміжної літератури з ОК.
Keywords: історія; первісні спільноти; старосхідні цивілізації; Азія; Африка; Єгипет; Месопотамія; Східне Середземномор'я; методичні рекомендації; 94(3)(072)