Комерційна діяльність: програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Програма навчальної дисципліни «Комерційна діяльність» для студентів галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійних програм «Економіка підприємства», «Бізнес-економіка» 2 курсу підготовки бакалавра
Keywords: Комерційна діяльність