Рекреаційна оцінка рельєфу Буго-Стирського межиріччя Волинської височини - Нетробчук, Ірина Марківна; Netrobchuk, Iryna M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Розглядається морфометрична характеристика рельєфу, яка визначає рекреаційний потенціал території та ступінь його придатності для розвитку різних видів відпочинку.

Morhpometric parameter of relief determines recreational potential of the territory and adaptability of relief for different types of recreation is considered.
Recreational Evaluation of Relief of the Bug-Styr Watershed of Volyn height
Keywords: морфометричний аналіз рельєфу; рекреаційний потенціал території; morhpometric parameter of relief; a recreation potential of the territory