Колоквіум із дисципліни “Естрадний спів”: завдання для індивідуальної роботи студентів - Кириченко, Інна Олександрівна; Kyrychenko, Inna O.; Драганчук, Вікторія Миколаївна; Drahanchuk, Viktoriia M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Колоквіум є формою індивідуальної роботи студентів із фахової дисципліни “Естрадний спів”. Навчальне видання містить перелік питань, критерії оцінювання відповіді та список джерел, рекомендованих для використання. Питання охоплюють історію розвитку світового, в тому числі українського, джазового та естрадного мистецтва від його витоків до панорами наших днів, основні аспекти розвитку рок-культури. Подаються найбільш розповсюджені музичні терміни. Видання адресується студентам і викладачам музично- педагогічних і факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: Колоквіум; Colloquium; естрадний спів; pop singing; джаз; jazz; джазове мистецтво; art jazz; Стилі музики; Music genres