Українська мова за професійним спрямуванням - Голоюх, Лариса Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Посібник укладено відповідно до типової програми дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)», затвердженої наказом МОН України № 1150 від 21.12.2009 р. Структурування матеріалу здійснено відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Система вправ і завдань спрямована на формування умінь і навичок усного і писемного фахового спілкування. Посібник відповідає стандартові вищої освіти за спеціальностями 014.08 «Середня освіта (Фізика)», 104 «Фізика та астрономія», 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» першого (бакалаврського) рівня і принципів професійної та особистої зорієнтованості навчання. Для здобувачів освіти навчально-наукового фізико-технологічного інституту.
Keywords: українська мова; державна мова; мовознавство; 811.161.2’276.6(075.8)