Інформаційна підтримка проектів у межах транскордонної співпраці між Україною та Румунією - Янович, А. В.; Yanovych, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Йде мова про інформаційне забезпечення транскордонної співпраці України та Румунії, основною метою якого є проведення ефективного інформаційного обміну між суб’єктами та учасниками транскордонної співпраці, інформування бізнесових кіл та населення про напрями та результати транскордонної співпраці, забезпечення зворотного зв’язку.

This article about information support of cross-border cooperation between Ukraine and Romania, whose main purpose is to conduct effective information exchange between actors and participants of crossborder cooperation, informing the business community and the public about trends and results of cross-border cooperation and provide feedback.
Information support projects within crossborder cooperation between Ukraine and Romania
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації факультету СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: транскордонна співпраця; інформаційне забезпечення; операційна програма; сайт