Сопілочка (Аранжування для голосу та оркестру народних інструментів) - Зозуля, О.; Перелісна, К.; Кучерук, Володимир Феофілович (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування пісні «Сопілочка» здійснене для оркестру народних інструментів на основі одноголосого авторського тексту О. Зозулі та К. Перелісної. Музичний твір пройшов апробацію в оркестрі народних інструментів факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки. Здійснено музичний запис з яким можна ознайомитися за посиланням http://www.quellen.org.ua/uk/music/album/4.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Інструментування, Аранжування, Ансамблевий клас, Оркестровий клас а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв.
Keywords: Аранжування; оркестр; сопілочка; народні інструменти; 780.6.031.4:78.088