Професійна етика бухгалтера, аудитора та податківця - Кулинич, Мирослава Богданівна; Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить структуру навчальної дисципліни, питання для обговорення на практичному занятті, ситуаційні й тестові завдання, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування.
Keywords: етика; професійна етика; аудитор; податківець; професійний бухгалтер в бізнесі; професійний бухгалтер у публічній практиці; 657/.6-051:174(072)