Маркетингові дослідження та аналіз інформації: програма вибіркової навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні відомості про маркетингові дослідження. 2. Дослідження зовнішнього середовища підприємства.
Програма навчальної дисципліни «Маркетингові дослідження та аналіз інформації» підготовки бакалавра, галузі знань 0302 «Міжнародні відносини», напряму підготовки 6.030204 «Міжнародна інформація». (ОС бакалавр, напрям «Міжнародна інформація», 4 курс, 8 семестр – д.ф.н.)
Keywords: маркетингові дослідження; аналіз інформації; marketing researches; analysis of information