Формування системи ефективного управління конфліктами в організації - Сьомак, Владислав Сергійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота розглядає формування системи ефективного управління конфліктами в організації на прикладі приватного підприємства ********* *****. У роботі розкрито теоретичні засади управління конфліктами, а також методологічні підходи до їх вирішення. Проаналізовано причини виникнення конфліктів у відповідній організації та визначаються шляхи їх управління та розв'язання. Визначено вплив корпоративної культури, комунікаційних процесів та стратегій управління персоналом на попередження та вирішення конфліктів. Розроблено рекомендації для ** ********* ***** щодо створення ефективної системи управління конфліктами, спрямованої на підтримку сприятливого робочого середовища та підвищення продуктивності працівників.
Keywords: управління конфліктами; організаційна культура; корпоративна комунікація; ефективність управління; стратегії управління персоналом; конфліктологія