Вивчення впливу різних субстратів на ріст і розвиток садивного матеріалу дуба звичайного в розсаднику Павлівського лісництва. - Голуб, Сергій Миколайович (My University, 2024)
Досліджено оптимальний склад субстратів для вирощування посадкового матеріалу дуба звичайного. Вивчені біопоказники саджанців дуба із закритою кореневою системою та їх приживлюваність у відкритому грунті.
Keywords: дуб звичайний; субстрат; схожість; приживлюваність; 630.17:585.632.2