Психологічне консультування : методичні рекомендації до курсу - Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях до курсу «Психологічне консультування» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: 159.9:005.942(072)