Захист інформації: виявлення та блокування каналів витоку інформації : методичні рекомендації для студентів, що навчаються за галуззю знань 12 Інформаційні технології - Лаптєв, Олександр Анатолійович; Глинчук, Людмила Ярославівна; Гришанович, Тетяна Олександрівна (My University, 2023)
У методичних рекомендаціях описано алгоритми виконання робіт, метою яких є виявлення та блокування джерел та засобів витоку акустичної або відеоінформації на об'єктах інформаційної діяльності. Наводиться детальний опис виконання діяльностей, що проводяться на етапі безпосереднього проведення комплексної спеціальної перевірки приміщень. Методичні вказівки призначені для студентів, що навчаються а галуззю знань 12 Інформаційні технології.
Keywords: технічний захист інформації; захист інформації; коплексні системи захисту інформації; виявлення каналів витоку інформації; блокування каналів витоку інформації; відео інформація; 004.72.056.52(072)